O nas

Zavod Zdravje,

zavod za promocijo zdravja in zdrave prehrane Maribor, je zasebni  zavod. V Zavodu Zdravje združujemo znanje usposobljenih strokovnjakov, zdravnikov, diagnostikov in  specialistov iz raznih področij: nutricizma, dietetike, medicine, psihoterapije, športa ter pri tem  sodelujemo z gospodarskimi družbami, ustanovami in posamezniki.

 

Zavod Zdravje deluje na območju celotne Slovenije, ordinacijske prostore ima  v Ljubljani, Mariboru in v Izoli. Razvojni poslovni model Zavoda Zdravje je združevanje, zato se za širitev in boljšo dostopnost  storitev naših izvajalcev že dogovarjamo z zainteresiranimi zdravstvenimi strokovnjaki po slovenskih mestih. Odprti smo za nove predloge in ideje , ki bi še izboljšale naše storitve dvignile kvaliteto življenja naših klientov ter izboljšale medčloveške odnose. 

 

ZAVOD ZDRAVJE, Zavod za promocijo zdravja in zdrave prehrane, Maribor je del skupine CiiM Plus, katera tudi opravlja vse zdravstvene storitve objavljene na spleti strani www,zavodzdravje.si, z dovoljenji Ministrstva za zdravje za opravljanje zdravstvene dejavnosti za  področji interne medicine in radiologije.

Z vami bodo naši najboljši zdravniki specialisti in kirurgi 

Asist. Željko Perdija

DR. MED.,SPEC. INTERNIST.

Suzana Isaković Vidovič

DR. MED. SPECIALIST RADIOLOG

Skender Veliu

DR. MED. SPECIALIST KIRURG

Ordinacije: Ljubljana | Maribor | Izola

Zavod Zdravje, Maribor je del skupine CIIM Plus

tel.: 040 28 98 00

© 2020 ZAVOD ZDRAVJE, Maribor

Gosposvetska cesta 41, 2000 Maribor

Tel.: 040 28 98 00

 mb@zavodzdravje.si

ORDINACIJE:  Ljubljana, Maribor, Izola

Zavod Zdravje, Maribor je del skupine CIIM Plus

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon