Zasebnost

1. Izjava zasebnosti

Pojasnjuje uporabo in načine upravljanja s podatki uporabnikov, katere spletna stran www.Zavod Zdravje.si pridobi preko svoje spletne strani. Obenem se zavezujemo, da bomo ščitili vašo zasebnost, vaše osebne podatke ( mail, telefonska številka, ime in priimek), katere ste nam posredovali preko spletne strani. Podatke bomo uporabili zgolj za namene opravljanja storitev, ki jih ponujamo.

2. Raba osebnih podatkov

Podatki, ki ste nam jih posredovali, nam bodo služili za obveščanje o naših storitvah, za katere ste pokazali interes, vendar le, če nam boste med registracijo za to dodeli dovoljenje. Za dovoljenje je že dovolj, da potrdite izpoljnjeno  prijavo.

3. Varnost podatkov

Na spletni strani zavodzdravje.si uporabljamo varnostno - zaščitni sistem, ki zagotavlja ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Kljub varovanju pa ne moremo jamčiti za preprečitev morebitnih nasilnih vdorov v sistem s strani hekerjev, zaradi česar ne sprejemamo odgovornosti in posledic takih dejanj. Spletna stran ne razkriva podatkov o uporabnikih spletne strani, razen v primeru, da tako določa zakon oz. če bi to zahtevali državni organi ali če bi bilo to potrebno, da se zaščitijo lastni interesi in pravice.

4. Posredovanje informacij

V Zavodu Zdravje Maribor ne bomo posredovali ali prodali seznama vaših elektronskih naslovov tretjim osebam ali drugim podjetjem v marketinške namene.

5. O pravnem obvestilu

Z uporabo spletne strani www.zavodzdravje.si se hkrati tudi strinjate, sprejemate in potrjujete pogoje in pravila poslovanja. Vsebino lahko kadarkoli spremenimo ali jo odstranimo brez predhodnega obvestila in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za posledice teh odločitev. Vsa zgoraj opisana pravila veljajo za spletno stran www.zavodzdravje.si. 

Ordinacije: Ljubljana | Maribor | Izola

Zavod Zdravje, Maribor je del skupine CIIM Plus

tel.: 040 28 98 00

© 2020 ZAVOD ZDRAVJE, Maribor

Gosposvetska cesta 41, 2000 Maribor

Tel.: 040 28 98 00

 mb@zavodzdravje.si

ORDINACIJE:  Ljubljana, Maribor, Izola

Zavod Zdravje, Maribor je del skupine CIIM Plus

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon