Rešitev za vaše težave je zelo učinkovita protibolečinska bioterapija!

BOLEČINE SO DARILO NARAVE ČLOVEKU, KATERE NIHČE NE MARA!

Bolečina se že od nekdaj zdravi na različne načine. Mi vam predstavljamo individualen pristop z najboljšim bioterapevtom!

Bolečina je sredstvo, s katerim telo pritegne vašo pozornost, ko gre nekaj narobe. Obstajajo bolečine, ki pridejo in gredo in si zaradi njih ne belimo glave. So pa tudi bolečine, zaradi katerih bi vas moralo zaskrbeti.

Ne trpite v tišini, če si lahko življenje naredite znosnejše!

Različne oblike nejasne bolečine so stalne spremljevalke depresije. Bolniki, ki jih muči depresija, se pritožujejo zaradi glavobolov, trebušnih bolečin, bolečin v križu, zelo pogosto v kombinaciji vseh skupaj. 

Z bioterapijo posežemo neposredno v energijsko polje klienta. Z indukcijo biofotonske plazme, s katero usmerjeno obsevamo bolečinsko prizadeti organ, tkivo ali del telesa, v organizmu sprožimo t.i. biološko resonanco, le-ta pa homeostatične procese samoregulacije, regeneracije, zdravljenja in revitalizacije, ter pospeši celjenje ran in sanacijo poškodb. Z odpravo neravnovesij v energijski matrici, ki “napaja” prizadete dele telesa, lajšamo in odpravljamo vse vrste bolečin, ne glede na njihov izvor, intenzivnost ali “težavnostno stopnjo”. Bolečina se postopoma zmanjšuje, počasi a vztrajno popušča, dokler popolnoma ne izgine. Nekatere vrste bolečin popustijo hitro, praktično takoj, včasih pa je za odpravo bolečin potrebno malo več vztrajnosti in potrpljenja. Včasih je za popolno odpravo bolečin bioenergoterapijo potrebno ponoviti.

Vrste bolečin, ki jih olajšamo ali odpravimo

  1. bolečine v hrbtu in hrbtenici (bolečine v vratubolečine v križu, bolečine pod lopatico)

  2. bolečina, ki se razlega iz hrbtenice v kolk, ritnico in nogo – išias

  3. bolečine v sklepih (artroza kolkabolečine v  kolkubolečine v kolenubolečine v rami, bolečine v komolcu, bolečine v zapestju)

  4. bolečine v trebuhu

  5. bolečine v želodcu

  6. glavobol (migrena)

  7. kronične bolečine

Včasih, ko gre za trdovratne in več let zastarane bolečine, je za popolno odpravo bolečine  potrebno štiridnevni cikel bioterapij ponoviti. Običajno je, da bolečine z bioterapijo odpravimo v enem, največ v dveh terapevtskih ciklih (v 4-8 dneh). Če vas mučijo bolečine, z odpravo bolečine lahko pričnete takoj. Že čez petnajst minut boste občutili vsaj delno olajšanje. Samo pokličite! Pomagali vam bomo. 

Izvajajo se kratke, osnovne ali zahtevne terapije, odvisno od vaših zdravstvenih težav. Primerne so za vse vrste zdravstvenih težav, bolezni, poškodb, bolečin, čustvenih stisk, itd..

Zaradi preventivnega diagnostičnega pregleda ali katerekoli druge storitve v izvedbi z Zavod-a Zdravje ne opuščajte  preventivnih ali kurativnih zdravniških pregledov ali uživanja predpisanih zdravil. Prav tako ni nobena storitev namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni Vsa navedena priporočila in ugotovitve uporabljate izključno na svojo lastno odgovornost. Pred upoštevanjem kateregakoli nasveta se obvezno posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

ZAVOD ZDRAVJE,

Zavod za promocijo zdravja in zdrave prehrane, MARIBOR

Gosposvetska c. 41, 2000 Maribor

GSM: + 386 (0)40 28 98 00

Email: mb@zavodzdravje.si

www.zavodzdravje.si

                                                   

  • Facebook Social Icon

Zaradi preventivnega diagnostičnega pregleda ali katerekoli druge storitve v izvedbi z Zavod-a Zdravje ne opuščajte  preventivnih ali kurativnih zdravniških pregledov ali uživanja predpisanih zdravil. Prav tako ni nobena storitev namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni. Vsa navedena priporočila in ugotovitve uporabljate izključno na svojo lastno odgovornost. Pred upoštevanjem kateregakoli nasveta se obvezno posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

 ©2020 Zavod za promocijo zdravja in zdrave prehrane, avtorske pravice pridržane