Imate krčne žile in zaradi njih bolečine v nogah, krče, otekanje?

Rešitev za vaše krčne žile je zelo učinkovita Bioterapija!

Krčne žile so zdravstven (in lepotni) problem, pri katerem z bioterapijo lahko učinkovito pomagamo. Obsevanje z biofotonsko plazmo usmerjamo v klientovo energijsko (koherentno) polje in v energijsko matrico na prizadetem delu telesa. Energijski poseg bistveno izboljša bolezensko stanje. Je neinvaziven in neboleč, celo prijeten, poteka štiri zaporedne dni in traja do 30 minut na dan. Krčne žile se izredno pomanjšajo, umaknejo se globlje v podkožno tkivo in pogosto “kot po čudežu” že po prvem terapevtskem ciklu popolnoma izginejo. Včasih je za doseganje optimalnih rezultatov potrebno bioterapijo vsaj še enkrat ponoviti (v enomesečnem intervalu).

KRČNE ŽILE

Krčne žile so okvarjene venske žile, pri katerih je prišlo do popuščanja žilnih zaklopk ali žilnih sten. Ob poškodovanih zaklopkah kri lahko prehaja tudi v podkožno tkivo, kar se vidi kot temno modro ali celo črno obarvano žilje ali omrežje žil. Manjše (tanjše) vene, ki se nahajajo v vrhnjem delu kože, so na pogled podobne pajkovi mreži, debelejše vene, ki bi se morale nahajati globlje v podkožnem in mišičnem tkivu, pa izstopijo na površje kože in so kot nabrekle, vijugaste izbokline.

Do krčnih žil pride iz različnih razlogov. Lahko se pojavijo ob nosečnosti, pogoste so pri ljudeh, ki (zaradi poklica) vsakodnevno mnogo ur stojijo na nogah, krčne žile lahko nastanejo tudi zaradi hormonskih terapij, lahko je kriva genetska predispozicija… Krčnim žilam so bolj izpostavljene ženske, čeprav se kar pogosto pojavljajo tudi pri moških.

Krčne žile običajno napredujejo počasi in na začetku predstavljajo predvsem lepotni problem. Včasih preteče tudi 30 let, preden se zaradi krčnih žil pojavijo resni zdravstveni problemi. Zaradi venskega popuščanja v spodnjem delu nog, ki preprečuje, da bi se kri nemoteno vračala do srca, z napredovanjem bolezni sčasoma lahko pride do resnih zdravstvenih težav. Takrat krčne žile (okvara venskih zaklopk in nefunkcionalno vračanje venske krvi proti srcu) začnejo ustvarjati povečan pritisk v celotnem venskem sistemu, kar moti presnavljanje v celicah kože, podkožju in v samih žilah. Težava se prične manifestirati kot kronično vensko popuščanje (venska insuficienca) oziroma stalno prisotna venska hipertenzija. Žile postanejo prepustne tudi v okoliško tkivo (notranje venske krvavitve), del rdečih krvničk izstopi iz krvnega sistema in temno obarva kožo (hiperpigmentacija i temnenje kože), prihaja lahko tudi do razjed in krvavitev na golenih (zunanje venske krvavitve), do vnetja povrhnjih žil in nastanka krvnih strdkov, varikozni ekcemi, venski ulkusi, lipodermatoskleroza, venska tromboembolija – globoka venska tromboza, koagulacija krvi v notranjosti ven je celo življenjsko nevarna.

Osebe, ki jih pestijo krčne žile, tožijo zaradi težkih, svinčenih nog, in napetosti v mečih, ki pogosto privede v nekakšne blažje krče. Potožijo, da imajo nekakšno neprijetno občutje v spodnjih okončinah in da so noge postale okornejše. Možna je tudi povečana občutljivost na dotik (bolečina), srbeča koža, zatekanje nog, sprva samo okoli gležnjev, potem pa tudi cele goleni.

Najpogosteje se krčne žile pojavijo na zadnji strani nog, na mečih in na notranji strani stegen, pogosteje pri ženskah.

Včasih, ko gre za trdovratne in več let zastarane bolečine, je za popolno odpravo bolečine  potrebno štiridnevni cikel energoterapij ponoviti. Običajno je, da bolečine z bioterapijo odpravimo v enem, največ v dveh terapevtskih ciklih (v 4-8 dneh). Če vas mučijo bolečine, z odpravo bolečine lahko pričnete takoj. Že čez petnajst minut boste občutili vsaj delno olajšanje. Samo pokličite! Pomagali vam bomo. 
Izvajajo se kratke, osnovne ali zahtevne terapije, odvisno od vaših zdravstvenih težav. Primerne so za vse vrste zdravstvenih težav, bolezni, poškodb, bolečin, čustvenih stisk, itd..

Zaradi preventivnega diagnostičnega pregleda ali katerekoli druge storitve v izvedbi z Zavod-a Zdravje ne opuščajte  preventivnih ali kurativnih zdravniških pregledov ali uživanja predpisanih zdravil. Prav tako ni nobena storitev namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni Vsa navedena priporočila in ugotovitve uporabljate izključno na svojo lastno odgovornost. Pred upoštevanjem kateregakoli nasveta se obvezno posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

ZAVOD ZDRAVJE,

Zavod za promocijo zdravja in zdrave prehrane, MARIBOR

Gosposvetska c. 41, 2000 Maribor

GSM: + 386 (0)40 28 98 00

Email: mb@zavodzdravje.si

www.zavodzdravje.si

                                                   

  • Facebook Social Icon

Zaradi preventivnega diagnostičnega pregleda ali katerekoli druge storitve v izvedbi z Zavod-a Zdravje ne opuščajte  preventivnih ali kurativnih zdravniških pregledov ali uživanja predpisanih zdravil. Prav tako ni nobena storitev namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni. Vsa navedena priporočila in ugotovitve uporabljate izključno na svojo lastno odgovornost. Pred upoštevanjem kateregakoli nasveta se obvezno posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

 ©2020 Zavod za promocijo zdravja in zdrave prehrane, avtorske pravice pridržane