Diagnostični preventivni pregled za ženske + 40 let

Ne čakajte na opazne spremembe, zgodnje odkrivanje je vaša prednost!

Več ob mesecu boja proti raku dojk

Težave, ki doletijo ženske po 40 letu

Z daljšanjem življenjske dobe je ženska v menopavzi lahko skoraj polovico svojega življenja. In težave ne nastopijo, ko izgubi menstruacijo, ampak že prej.

Ženske imajo težave s srčno-žilnim sistemom, debelostjo, sladkorno boleznijo, boleznijo ščitnice, imajo uroginekološke težave, težave s kožo in videzom, s čustveno nestabilnostjo in pomanjkanjem libida. Tudi okostje in sklepi se začnejo starati že pri 30 letu, po 40 staranje samo še napreduje.

40 minutni diagnostični pregled

Sodoben človek na Zahodu se je, na žalost, že davno nazaj oddaljil od celostnih diagnostičnih metod, pri katerih je temelj diagnostike temeljit pogovor bolnika s terapevtom na temo vzroka in posledic ter pregled fizičnega stanja bolnika z neinvazivnimi in zdravju neškodljivimi metodami!

Naš diagnostik pregleda obravnavano osebo s pomočjo diagnostičnega aparata Sensitiv Imago®. Postopek je neboleč, nima stranskih učinkov in je brez kakršnegakoli škodljivega sevanja.  Na podlagi dobljenih rezultatov svetujemo in priporočimo nadaljnje postopke za povrnitev zdravega delovanja celic in s tem vitalnosti ter dobrega počutja.

Danes zdravi, kaj pa jutri?

Obravnavanim osebam nudimo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostične postopke brez bolečine, varne in neinvazivne.V naših ordinacijah do vsake obravnavane osebe pristopimo individualno in brez hitenja, kar v velikih ustanovah, kjer je število pacientov zelo veliko, ni mogoče.Lahko se pohvalimo s strokovnim in predanim delom do vsakega oskrbovane osebe in si nenehno prizadevamo za nadaljne izboljšave, da našeoskrbovane osebe dobijo v Zavodu Zdravje najboljšo storitev.

Kakšen je postopek naročanja?

Vsi naročeni imajo prednost pred nenaročenimi, ne glede ob kateri uri so le ti prišli!

1. Naročite se lahko na želeni termin preko spletnega obrazca za ordinacijo Ljubljana ali Maribor.

2. Telefonsko naročanje za ordinacijo Ljubljana med 9 in 16 uro: +386 (0)40 28 98 00

3. Telefonsko naročanje za ordinacijo Maribor med 9 in 16

uro: +386 (0)40 88 99 26

4. Telefonsko naročanje za ordinacijo Izola med 9 in 16 uro:

+386(0)40 88 99 32

Zaradi preventivnega diagnostičnega pregleda ali katerekoli druge storitve v izvedbi z Zavod-a Zdravje ne opuščajte  preventivnih ali kurativnih zdravniških pregledov ali uživanja predpisanih zdravil, saj vse naše storitve spadaja v področje alternativne medicine Prav tako ni nobena storitev namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni Vsa navedena priporočila in ugotovitve uporabljate izključno na svojo lastno odgovornost. Pred upoštevanjem kateregakoli nasveta se obvezno posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Prevzemite nadzor nad

svojim zdravjem!

ZAVOD ZDRAVJE,

Zavod za promocijo zdravja in zdrave prehrane, MARIBOR

Gosposvetska c. 41, 2000 Maribor

GSM: + 386 (0)40 28 98 00

Email: mb@zavodzdravje.si

www.zavodzdravje.si

                                                   

  • Facebook Social Icon

Zaradi preventivnega diagnostičnega pregleda ali katerekoli druge storitve v izvedbi z Zavod-a Zdravje ne opuščajte  preventivnih ali kurativnih zdravniških pregledov ali uživanja predpisanih zdravil. Prav tako ni nobena storitev namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni. Vsa navedena priporočila in ugotovitve uporabljate izključno na svojo lastno odgovornost. Pred upoštevanjem kateregakoli nasveta se obvezno posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

 ©2020 Zavod za promocijo zdravja in zdrave prehrane, avtorske pravice pridržane