1. Izjava zasebnosti

Pojasnjuje uporabo in načine upravljanja s podatki uporabnikov, katere spletna stran Zavod Zdravje pridobi preko svoje spletne strani. Opisana pravila veljajo za spletno stran Zavod Zdravje. Obenem se zavezujejo, da bodo ščitile vašo zasebnost, vaše osebne podatke, katere ste nam posredovali preko spletne strani bomo uporabili zgolj za namene opravljanja storitev, ki jih ponujamo. Za vaše podatke odgovarja lastnik spletne stranI, torej Zavod Zdravje.

2. Raba osebnih podatkov

Podatki, ki ste nam jih posredovali, nam bodo služili za obveščanje o storitvah, za katere ste pokazali interes, vendar le, če se uporabnik med registracijo za to odloči.

3. Varnost podatkov

Na spletni strani Zavod Zdravje porabljamo varnostno - zaščitni sistem, ki zagotavlja ustrezno zaščito pred izgubo, neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Kljub varovanju pa ne moremo jamčiti preprečitev morebitnih nasilnih vdorov v sistem s strani hekerjev, zaradi česar ne sprejemamo odgovornosti in posledic takih dejanj. Spletna stran ne razkriva podatkov o uporabnikih spletne strani, razen v primeru, da tako določa zakon oz. če bi to zahtevali državni organi ali če bi bilo to potrebno, da se zaščitijo lastni interesi in pravice.

4. Posredovanje informacij

Ne bomo posredovali ali prodali seznama vaših elektronskih naslovov tretjim osebam ali drugim podjetjem v marketinške namene.

5. O pravnem obvestilu

Z uporabo spletne strani Zavod Zdravje se hkrati tudi strinjate, sprejemate in potrjujete pogoje in pravila poslovanja. Vsebino lahko kadarkoli spremenimo ali jo odstranimo brez predhodnega obvestila in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za posledice teh odločitev.

ZAVOD ZDRAVJE,

Zavod za promocijo zdravja in zdrave prehrane, MARIBOR

Gosposvetska c. 41, 2000 Maribor

GSM: + 386 (0)40 28 98 00

Email: mb@zavodzdravje.si

www.zavodzdravje.si

                                                   

  • Facebook Social Icon

Zaradi preventivnega diagnostičnega pregleda ali katerekoli druge storitve v izvedbi z Zavod-a Zdravje ne opuščajte  preventivnih ali kurativnih zdravniških pregledov ali uživanja predpisanih zdravil. Prav tako ni nobena storitev namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni. Vsa navedena priporočila in ugotovitve uporabljate izključno na svojo lastno odgovornost. Pred upoštevanjem kateregakoli nasveta se obvezno posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

 ©2020 Zavod za promocijo zdravja in zdrave prehrane, avtorske pravice pridržane